Vakmanschap en service zijn de sleutelwoorden waar we elke dag aan willen werken.

Van de kleinste kindersieraden tot onze handgemaakte ringen, van onze oud goud collectie tot onze trouwringen, steeds willen we het beste juweel voor onze klanten.

Bovendien graveren wij gratis in elk aangekocht uurwerk uw naam zodat deze uurwerken nog persoonlijker worden.

Bij vervanging van de batterij krijgt u zo ook automatisch een korting.

oudgoud

Maak (g)oud weer nieuw

Met uw oud goud maken wij u een nieuw modern juweel tegen extra lage kostprijzen.

Dit kan al vanaf 5gr. en geelgoud kunnen we ook omvormen naar witgoud.

zakhorloge

Herstellingen

oorbellen

Oorbellen schieten

De allereerste oorbelletjes zijn een belangrijke stap voor jonge kindjes. We werken met het moderne Studex 75 systeem en geheel volgens de hygiƫnische richtlijnen van de GGG. We zetten de oorbelletjes bij kindjes vanaf 3 jaar. We zetten ze ook steeds met twee tesamen. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Op onze facebookpagina ziet u regelmatig kindjes waarvan de oorbelletjes gezet zijn. Zo krijgt u alvast een beeld over hoe dit op een positieve manier gebeurt. Elk kindje krijgt ook een diploma en cadeautje en gaan allemaal blij naar buiten.
Studex link
gedenkjuwelen

Gedenkjuwelen

Een gedenksieraad is niet zomaar een sieraad, maar een met een wel hele mooie betekenis. Het staat symbool voor de band tussen u en uw dierbare. Bij ons heeft u keuze uit hangers, ringen armbanden, kaarsenhouders enz. U kan kiezen voor het verwerken van as, haar, foto of vingerafdruk, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Door middel van speciale hars is het zelfs mogelijk om de as zichtbaar te houden en ook hier kan u kiezen voor doorzichtig of kleur. Het verwerken van uw gedenksieraad gebeurt steeds met respect en in eigen atelier.